Aktualne informacije

Jutranje ali večerno plavanje za odrasle – le še nekaj mest

Man jumping out of swimming pool

Jutranje plavanje ali večerno plavanje? Še nekaj prostih mest v jutranjih, dopoldanskih, večernih ali sobotnih terminih.

  • Jutranje plavanje – za termine od 6.10 do 7.10 nas pokličite – 041 769 824 (Matjaž)
  • Jutranje plavanje – za termine od 7.15 do 8.15 – preverite  prosta mesta – pokličite 041 769 824 (Matjaž)
  • Petek od 21.00 do 22.00 ure – še tri prosta mesta
  • Sobota ob 9.00 ali 10.00 uri – 2 prosti mesti

Ostalih 18 terminov za odrasle je polnih.

Program je namenjen tistim BOLJŠIM PLAVALCEM, ki so že osvojili osnove treh tehnik plavanja (prsno, kravl in hrbtno). Te tehnike želijo nadgraditi in osvojiti še četrto tehniko, delfin. Vadba poteka v velikem 25 m bazenu kopališča Tivoli.
Program je namenjen vsem odraslim plavalcem, ki želijo izboljšati svoje znanje plavanja in v svoj urnik vključiti redno tedensko vadbo.

Cilj vadbe je preko različnih vaj ter metod, učenje in nadgrajevanje znanja plavanja v osnovnih tehnikah plavanja (kravl, prsno, hrbtno, delfin). Vadba tudi zboljšuje kvalitete življenja vadečih, izboljšanje počutja, ohranjanje telesnih in umskih sposobnosti predvsem pa ohranjanje zdravja.

V tem programu delujejo trije nivoji.
Prvi je zmeren program, ta je namenjen odraslim, ki ste že osvojili osnovne vaje prsnega, kravla in hrbtnega, nimate pa veliko plavalne kondicije.
Drugi je intenzivni program, do tu ste že osvojili zahtevnejše plavalne vaje in tudi tehniko delfin. Imate že dobro plavalno kondicijo in jo želite še izboljšati.
Tretji program je veteransko plavanje. Tisti, ki so tehnično že dosegli visok nivo znanja plavanja, se lahko odločijo za vključitev v  ta program, kjer se družijo plavalci, ki želijo tudi tekmovati, se dodatno teoretično izobraževati in biti del neke športne ekipe.

V vseh vikend terminih imamo hkrati z odraslimi programi tudi  več programov/skupin za otroke stare od 3-17 let, tako da lahko v isti uri vadijo starši in različno stari bratci in sestrice.
Ob ponedeljkih in sredah od 19.30-20.30 ure imamo tudi programe za otroke stare od 4-10 let.

URNIK, CENIK, PRIJAVNICA