Aktualne informacije

Poletni celodnevni tečaj plavanja – Laguna 2017

Poletni celodnevni tečaj plavanja – Laguna 2017

Celodnevni tečaj plavanja – počitniški program je namenjen vsem otrokom od 4. leta starosti dalje. Izvajamo vse programe učenja plavanja, od plavalnega vrtca do nadaljevalnih tečajev. Program poteka od 7:00 ure, ko pričnemo sprejemati otroke in se zaključi ob 16.30 uri. Programi potekajo 7 tednov, vse do 11.08.2017. Lahko izberete posamezni termin, dva termina ali več njih (ni potrebno zaporedno). Za več tednov so cene še ugodnejše.

ZAKAJ NA PLAVALNI TEČAJ PRED POLETJEM?

Cilj tedenskih tečajev plavanja je, da otrok čim hitreje osvoji tista plavalna znanja, ki jih še nima. Če se na tečaj plavanja vključi štiriletnik, ki gre s težavo v vodo globlje od kolen, je cilj v tedenskem celodnevnem tečaju, da otrok brez težav brodi po vodi globoki do njegovega vratu, da z veseljem potopi glavo, da pobira različne potopljive predmete iz dna in da brez pomoči lebdi na vodi. Če se tečaja udeleži sedemletnik, ki plava žabico z glavo iz vode, pa je cilj enotedenskega tečaja, da bo otrok znal pravilno izdihovati v vodo in tako plaval prsno tehniko, da bo osvojil osnove kravl tehnike z izdihom v vodo, da bo znal plavati hrbtno in varno skočiti v vodo na noge ter na glavo.

Starši bodo tako veliko bolj sproščeno opazovali igro svojih otrok v vodi, če vedo, da je otrok prilagojen na vodo in da se bo v primeru, da mu spodrsne in se potopi pod vodo, znal brez težav najti tla pod nogami in brez stresa dvigniti glavo iz vode.

več o celodnevnem programu…