Intenzivni tečaj plavanja za odrasle – bazen MURGLE

V torek 20.11.2018 pričnemo z intenzivnim 18 urnim tečajem plavanja za odrasle.
Tečaj poteka ob torkih in četrtkih od 16.30-17.30 ure.

tečaj traja od 20.11.2018- 31.1.2019
PRIDRUŽITE SE NAJBOLJŠI EKIPI (le še 3 prosta mesta)

TEČAJ PLAVANJA ZA ODRASLE JE NAMENJEN VSEM  ODRASLIM PLAVALCEM, KI PLAVAJO “PO DOMAČE” ŽABICO Z GLAVO ZUNAJ IN SENIORJEM.

Osnova našega praktičnega dela je kombinacija znanja in izkušenj – znanja, ki smo ga pridobili v formalnem izobraževanju in ga nenehno izpopolnjujemo, ter izkušnjami, ki jih kot učitelji in trenerji plavanja nabiramo že vrsto let pri poučevanju odraslih, seniorjev, otrok in mladostnikov. Plavanje žabice pomeni končno znanje neke tehnike plavanja, ki pa je »domača« tehnika plavanja. Prisiljen položaj telesa pri takem plavanju, lahko privede do različnih bolečin v hrbtenici in vratu. Ko glavo med plavanjem tudi potopimo, pa se hrbtenica iztegne in telo se posledično sprosti.

Plavanje je najboljša oblika rekreacije za odrasle, saj ne obremenjuje sklepov, hkrati pa krepi vse mišične sklope.

CILJ: Postopno se bomo naučili vseh elementov plavanja. Začeli bomo s prilagajanjem na vodo, nadaljevali z lebdenjem in drsenjem na trebuhu in hrbtu, se postopno naučili udarcev (pravilnih odrivov z nogami) in zavesljajev (pravilnih zamahov z rokami) v vseh treh tehnikah plavanja (prsno, kravl in hrbtno) in v te gibe vključili pravilno izdihovanje v vodo.

KJE: Vadba poteka v novem bazenu SPA Murgle (na ulici Pod bukvami za Murgle centrom). Bazen je 25 metrski, a ima po celi dolžini stojno višino, tako da je kar najbolj primeren za učenje novih plavalnih tehnik. V času tečaja bodo na bazenu le odrasli udeleženci.

Na enega izkušenega učitelja bo največ pet udeležencev, zato bo vadba zelo individualna in prilagojena vsakemu posamezniku. Učitelj je z vami v vodi in sproti demonstrira nove naloge in popravlja ter vodi vašo izvedbo. Tovrstna vadba je dinamična in pestra. Učitelji so zelo izkušeni in strokovni, predvsem pa prijetni. Vadbo vodita učitelja Miha in Martin.

TERMINI in CENA:
TOREK in ČETRTEK od 16.30-17.30 ure. Cena 18 urnega tečaja znaša 180,00€. Posamična ura traja 60 minut. Cena vključuje tudi vstopnino.
Z vpisom v programe postanete člani ŠD AQUA za obdobje ene sezone. Plačilo članarine je enkratni znesek in se poravna ob vpisu. Članarina znaša 20,00 €

dodatne informacije na: info@plavanje.net ali na 041 769 824 – Matjaž

PRIJAVNICA:

Prijavnica za intenziven tečaj - MURGLE 20.11.2018

Polja označena z * so obvezna.