Spomladanski tečaj plavanja

12 urni tečaj plavanja od marca do junija.

KDAJ: Od marca do junija

TERMIN: sobota od 7.50 do 8.50 ure

ZA KOGA: vpisujemo otroke letnik 2016, 2017, 2018 in 2019

KJE in KAKO: Izvajamo vse programe učenja plavanja, od začetnega tečaja do nadaljevalnega tečaja plavanja.

V majhnih homogenih skupinah, ki vključujejo od 4 do 6 otrok. Otroke bomo razdelili v skupine glede na znanje in starost otrok. Skupine vodijo naši najboljši in odlični licencirani učitelji plavanja.

Posamezna ura traja 60 minut!

Tečaji potekajo v otroškem in šolskem bazenu kopališča Tivoli!

CILJI:

Cilj spomladanskega 12 urnega tečaja plavanja je, da otrok osvoji tista plavalna znanja, ki jih še nima.

Če se tečaja udeleži petletnik, ki gre s težavo v vodo globlje od kolen je cilj, da bo brez težav brodil po vodi globoki do vratu, da bo z veseljem potopil glavo, da pobiral različne potopljive predmete iz dna in da bo brez pomoči lebdel na vodi na hrbtu in na trebuhu, da se bo odrinil v čolniča na trebuhu in na hrbtu in morda naredi že nekaj zaveslajev z glavo v vodi. 

Če se tečaja udeleži sedemletnik, ki plava žabico z glavo iz vode, pa je cilj 12 urnega tečaja, da bo otrok znal pravilno izdihovati v vodo in tako plaval prsno tehniko, da bo osvojil osnove kravl tehnike z izdihom v vodo, da bo znal plavati hrbtno in varno skočiti v vodo na noge ter na glavo.

Za potrditev in vpis v programe izpolnite prijavnico. Število mest v programih je omejeno.

CENA: 210€ (za drugega in vsakega naslednjega otroka iz istega gospodinjstva je cena tečaja 189€)

Položnice za tečaj bomo izdajali šele po drugi uri tečaja, ko res vidimo, ali smo našli ustrezno skupino in da se otrok dobro počuti v naših programih.

VSI UDELEŽENCI NAŠIH PROGRAMOV z vpisom v programe postanejo člani ŠD AQUA za obdobje ene sezone, v vašem primeru za pol sezone (od marec 2023 do avgust 2023). Plačilo polovične članarine se poravna ob vpisu in znaša 10,00 €. Vplačana članarina je hkrati tudi vpisnina.

Oglej si še druge programe