Poletni plavalni tečaj za odrasle

10 urni začetni in nadaljevalni tečaj plavanja za odrasle v JULIJU.

10 urni plavalni poletni plavalni tečaj za odrasle traja 2 tedna, vsak dan od ponedeljka do petka.

1. TERMIN od 1.7.2024 do 12.7.2024 (od 18.00 do 19.00 ure)

2. TERMIN od 15.7.2024 do 26.7.2024 (od 18.00 do 19.00 ure)

KJE: Kopališče Tivoli – šolski notranji bazen. Zagotovljeni stalni pogoji za izvedbo! Ne zmoti nas ne dež, ne veter, ne močno sonce!

PROGRAM:

je namenjen odrasli neplavalcem in slabšim plavalcem s strahom pred potapljanjem glave in plavanjem v globoki vodi.

je namenjen odrasli plavalcem, ki se še niso učili plavati prsnega, kravla in hrbtnega ter plavajo le žabico z glavo zunaj.

CILJ: 

Postopno se bomo naučili vseh elementov plavanja. Začeli bomo s prilagajanjem na vodo, nadaljevali z lebdenjem in drsenjem na trebuhu in hrbtu, se postopno naučili udarcev (pravilnih odrivov z nogami) in zaveslajev (pravilnih zamahov z rokami) v vseh treh tehnikah plavanja (prsno, kravl in hrbtno) in v te gibe vključili pravilno izdihovanje v vodo. Tako poteka naše učenje plavanja. Upoštevamo individualni pristop k posamezniku, zato so skupine majhne (4-6 tečajnikov). 

Osnova našega praktičnega dela je kombinacija znanja in izkušenj – znanja, ki smo ga pridobili v formalnem izobraževanju in ga nenehno izpopolnjujemo, ter izkušnjami, ki jih kot učitelji in trenerji plavanja nabiramo že vrsto let pri poučevanju odraslih, seniorjev, otrok in mladostnikov. Plavanje žabice pomeni končno znanje neke tehnike plavanja, ki pa je »domača« tehnika plavanja. Prisiljen položaj telesa pri takem plavanju, lahko privede do različnih bolečin v hrbtenici in vratu. Ko glavo med plavanjem tudi potopimo, pa se hrbtenica iztegne in telo se posledično sprosti.

CENA: 

165,00€ za 10 urni tečaj plavanja. Pri vpisu dveh zaporednih poletnih terminov, bo za drugi termin obračunanih 10% popusta.

V ceno je vključena vstopnina in učenje v majhnih skupinah.

Za potrditev in vpis v programe izpolnite prijavnico. Število mest v programih je omejeno.

Oglej si še druge programe