Tekmovalni program

Programi tekmovalnih selekcij in športnih šol ŠD AQUA

TEKMOVALNE SELEKCIJE in ŠPORTNE ŠOLE

V tekmovalni program plavanja so vključeni otroci in mladostniki, ki se želijo resneje seznaniti s plavanjem, večkrat tedensko vaditi  in se udeleževati tudi tekmovanj, klubskih priprav,… . Treninge v ŠŠ in selekcijah vodijo izkušeni trenerji plavanja, ki z obilico veselja do plavanja posredujejo le tega naprej, na nove rodove.

ŠPORTNA ŠOLA

V programu ŠŠ delujejo 3 skupine, ki vadijo 3x tedensko. V ŠŠ vpisujemo otroke stare od 7 do 9 let. Če ima vaš otrok željo po vključitvi v programe ŠŠ, se prosim obrnite na spodnje kontakte. Večino otrok v program povabimo osebno, to so tisti otroci, ki plavajo v naših programih MALE ŠOLE PLAVANJA in imajo ustrezno plavalno predznanje. V program se lahko vključijo tudi otroci, ki še niso člani ŠD Aqua. 

Za več informacij, termine in ostala vprašanja prosim pokličite na 041 328 189 (Nina)

TEKMOVALNE SELEKCIJE

V društvu trenutno trenira 7 selekcij. V tej sezoni smo dosegli magično število 100 registriranih tekmovalcev ŠD AQUA, kar nas uvršča na 12 mesto glede na število registriranih tekmovalcev v Sloveniji. Ker smo mlad plavalni klub, je to za nas ogromen dosežek!

V te skupine se lahko otrok vključi le s priporočilom in napotilom trenerja/učitelja ali če je otrok že prej obiskoval šole plavanja in osvojil vsaj tri tehnike plavanja ter se želi preizkusiti tudi v tekmovalnem plavanju. Delujejo selekcije cicibanov, mlajših dečkov, dečkov, kadetov, mladincev in članov. Pri nas so vsi zmagovalci!

Oglej si še druge programe